problems with Realsoft´s AA

General Discussion about the contests and this website. Here is the place where you can also suggest topics for the upcoming image contests.

Moderator: Boris

problems with Realsoft´s AA

Postby Blockbuster » Sunday 8. June 2008, 10:28

Hi dear Realsoft users,

I have some problems with the AA by the render engine, show the Image.
I used the "Super high Quality" render settings, the post effect scaling setting is 0.5 !
What ist my mistake !!!
Attachments
scaling-post effects.jpg
scaling-post effects.jpg (44.31 KiB) Viewed 1565 times
render settings.jpg
render settings.jpg (97.91 KiB) Viewed 1565 times
AA_problem.jpg
AA_problem.jpg (23.37 KiB) Viewed 1566 times
User avatar
Blockbuster
 
Posts: 296
Joined: Sunday 10. July 2005, 00:42
Location: 56581 Ehlscheid - Germany

Re: problems with Realsoft´s AA

Postby Blockbuster » Sunday 8. June 2008, 10:33

here a little zooming Image..........
Attachments
AA_problem_zoom.jpg
AA_problem_zoom.jpg (17.34 KiB) Viewed 1561 times
User avatar
Blockbuster
 
Posts: 296
Joined: Sunday 10. July 2005, 00:42
Location: 56581 Ehlscheid - Germany

Re: problems with Realsoft´s AA

Postby realer » Sunday 8. June 2008, 16:47

it should definatly not be a antialias setting problem, stochastic 6 is superhigh. i wondered why post scale is applied per field?? do you render fields? if not, definatly set it to frame, another thing is that the undersampling threshold is quite high, perhaps lowering it may also increase the quality.. btw. the model and image is very cool!! :mosh:
User avatar
realer
 
Posts: 6
Joined: Wednesday 7. May 2008, 16:23
Location: Berlin, Germany


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron